Vill du bjuda med dina vänner på en visningstur nu på lördag. Galeon 400 fly är båten som har fått in allt på 40 fot och du får bjuda med fem av dina vänner på en exklusiv tur som tar dig/er mellan hamnen i centrum och Slottsholmen Marina med en liten tur på havet. Kapten på båten är hamnkapten själv och förutom att ni har hela båten för er själva under två timmar bjuder vi även på bubbel och snittar.

Allt du behöver göra för att bli den som chartrar den helt nya Galeon 400 fly är gilla Slottsholmen Marina på Facebook samt tagga 5 vänner Facebook-sidans inlägg. För att komma direkt till Facebooksidan klicka här.

Gillar du dessutom Slottsholmen Marina på Instagram och kommenterar fina fem vänner vid inlägget där också har du ytterligare en chans att vinna. På instagram heter vi @slottsholmenmarina

Läs mer om Galeon 400 fly här

 

Play Video

Languages