I samarbete med Västerviks Kommun och Latrinan har vi installerat en ny tömningsstation på Skeppsbrokajen vid Skärgårdsterminalen. Latrina Premium med automatisk återspolning av slangen efter användning. Är din båt svårmanövrerad eller om det är kraftiga vindar kan du förtöja på båda sidor av bryggan där vi även har bryggfendrar för enkel tilläggning.

Beskrivning

Latrina Premium är den största anläggningen och denna modell är med en sugslang, LSE. Den har automatisk återspolning av slangen efter användning. Kraften för återspolningen kommer från lod som löper i signalmasten. Signalen är ca 3,2 meter hög vilket gör att den syns över alla båtar i hamnen. Bra för den nyanlände och som påminnelse för stationära båtar: töm här, inte i havet. Låga drifts- och servicekostnader.

Teknisk beskrivning

Mått: L 1650 B 840 H 3410 mm
Material: Glasfiberarmerad plast
Slang: 8 meter, en eller två med självupprullande vindor. Anslutningsröret har en utvändig 1 1/2 tums gänga. Slang för anslutning till Latrina ska ha tryckklass PN 10
Pump: Telfa Excenterskruvpump. Effekten 1.5 kw
Tömningskapacitet Cirka 100 l/min
EL anslutning: 380 volt, EU kontakt

Languages