Att bo nära vattnet är en dröm för många. Har man tur kan man hitta en lägenhet i närheten av vatten men man får räkna med att betala flera miljoner kronor. Med en husbåt bor du på vattnet och det finns tusentals fina platser att välja på. Vissa vill bo inne i en storstad och andra vill bo på landet – ni väljer.

Vi hjälper dig hitta den lösning som passar dig. Köper ni en husbåt av oss kan ni själva vara med och påverka planeringen när byggs på varvet vilket är mycket uppskattat.  Skulle det visa sig att bo på vattnet inte var något för dig har vi återköpsgaranti med i kontraktet. Vi tror på den här formen av boende och har kunder som väntar på att köpa en bra begagnad husbåt.

Vi har platser för din husbåt vid Tändstickan och vill du tillfälligt byta till Slottsholmen eller centrum så löser vi det. Välkommen med din förfrågan på info@slottsholmenmarina.se

https://www.husbåtar.se/

Languages