Största delen av våra säsongsplatser är belägna vid Tändstickan och Notholmen. Du kan även hyra plats runt Slottsholmen och gästhamnsdelen. Det finns tillgång till färskvatten och el med separat mätare där du betalar efter förbrukning. Wifi finns i Hamnkontoret och vissa delar av hamnen. Alla våra platser är tillgängliga året om men ska du bo i båten är det i vinterhamnen vid Slottsholmen i anslutning till det nya servicehuset. Kan du tänka dig att frysa fast och lägga krympplast eller täcka båten ligger du på Tändstickssidan. Oavsett vilket alternativ du väljer är detta ett mer prisvärt alternativ till traditionell vinterförvaring men framförallt kan du uppleva skärgård och båtliv året runt.

 

Vinterseglare eller boende på båten.

Runt Slottsholmen i Parken eller vid Promenaden erbjuder vi vinterhamn för dig som vill förlänga båtsäsongen och använda den året runt. Kanske bor du i båten och vill ha en central plats med tillgång till bekvämligheter som toalett, dusch, tvättstuga eller annan service. Vi kan även erbjuda dig isfritt vatten runt din båt om så önskar och el samt möjlighet till färskvatten och tanktömning finns som tillval.

 

Vinterförvara i vatten i väntan på sommaren.

Om du vill ha din båt vinterförvarad i vattnet erbjuder vi platser på Tändstickssidan där du kan täcka låta den frysa fast eller själv ombesörja isfritt vatten. Brygganläggningen ligger väl övervakad av promenadstråk och de intilliggande husen och vi håller givetvis ett öga på båten och kan vara behjälpliga vid behov.

 

Languages