Yttre delen av Piren har nu även den el och vatten då vi installerat 5st nya el och vattenpollare från Tallykey. T4 är en komplett elstolpe som är både enkel och robust. Den enkla designen talar för sig själv och bidrar till gästernas positiva upplevelse av anläggningen. Samtidigt bidrar material och komponenter av högsta kvalité till många års problemfri drift.

Piren kallar vi vågbrytaren som går ut från Slottsholmen och skyddar det flytande hotellet från vågor och svall. Om du ska stanna till för en lunch på restaurangen är det hit vi hänvisar dig när du kommer in i hamnen. Den 200m långa betongpontonen erbjuder långskeppsplatser för båtar 65-100f , bomplatser för 30-45f samt även säsongsplatser för de boende på Slottsholmen.

Läs mer om Tallykey här

 

Slottsholmen Marina 2020-07-23 22:45. Foto: David Wall, www.denhefdigital.com
Languages