Nu tackar vi för sommaren och går in i vintermode!

Hoppas att ni alla haft en fin sommar och att era båtar är redo för kyla och vila. Vi öppnar nu upp vinterhamnen och kommer fortsatt ha öppet i servicehuset vid Slottsholmen och ni som stannar i vattnet kommer få nya koder och mer information framöver.

Om ni inte redan gjort det får ni gärna skicka in era förbrukade KwH på elen och därefter kommer en faktura på detta och även reservationsdelen inför nästa säsong. Om ni har sålt eller bytt båt eller kanske bytt hamn och inte vill ha kvar platsen får ni gärna höra av er, tack.

Ni kan ligga kvar på era platser till den 15:e oktober och vill ni stanna i längre får ni flytta över till Slottsholmen tills det är dags för upptagning. Om det är aktuellt hör ni av er så kommer vi överens om lämplig plats och ni är välkomna över redan till helgen!

Nu är det dags att dra igång med den stora delen av Tändstickssidans bryggrenoveringar. Vi kommer under vintern att byta ut bryggvirke, elmatning och vatten samt centrera elstolparna. Detta kommer att göras på brygga A, B, C och på Tändstickskajen. Vi kommer dessutom att förlänga bryggorna D och E in mot land och placera betongpontonen som knyter ihop dem som gästhamnsbrygga på Slottsholmen.

Ni som har bomfendrar, fendrar, tampar, schackel, tamphållare, pallar och diverse annat på era platser får gärna ta hand bort det så fort som möjligt, tack! När vi nu renoverar enhetligt kommer vi satsa på en modell av alla tillbehör som vi kommer erbjuda alla platser och mer info kommer längre fram.

Languages